Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ΕΒΔΟΜΑΔΑ 18/4/2022 – 24/4/2022!!

 



ΕΒΔΟΜΑΔΑ 18/4/2022 – 24/4/2022 


ΚΡΙΟΙ:
Με τον Ήλιο στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και την ακίνητη περιουσία σας. Θα αγχωθείτε για ένα δάνειο ή για κάποια έκτακτα έξοδα αλλά θα καταφέρετε να τα καλύψετε. Αρκετοί θα δρομολογήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που σύντομα θα αποφέρει κέρδη.

ΤΑΥΡΟΙ:
Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας μέχρι τις 21 Μαΐου θα έχετε αυτοπεποίθηση, επιμονή, δύναμη και θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας ξεπερνώντας εύκολα τα εμπόδια. Μια επαγγελματική ευκαιρία θα φέρει αύξηση στα έσοδά σας. Οι σχέσεις θα είναι συντροφικές, αν είστε μόνοι θα κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία και θα έχετε δίπλα σας καλούς φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Με τον Ήλιο στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου θα κάνετε τον απολογισμό σας για να βρείτε τα λάθη που εμπόδιζαν την εξέλιξή σας. Θα περνάτε αρκετό χρόνο μόνοι ή με λίγους έμπιστους φίλους για να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και να οργανωθείτε. Προετοιμαστείτε για τις μάχες που σας περιμένουν παραμερίζοντας ανασφάλειες και άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ:
Με τον Ήλιο στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και θα αρχίσετε να συναντάτε συχνότερα τους φίλους σας για να μιλήσετε και να διασκεδάσετε. Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και οι ομαδικές δραστηριότητες θα απορροφούν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας και θα σας δώσουν ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα.

ΛΕΟΝΤΕΣ:
Με τον Ήλιο στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου θα δείτε τη δουλειά σας να αποδίδει καρπούς. Θα πάρετε προαγωγή, αύξηση ή αν ψάχνετε για δουλειά θα βρείτε σταθερή θέση. Άτομα που πιστεύουν στις ικανότητές σας θα στηρίξουν την προσπάθεια να βελτιώσετε την δημόσια εικόνα σας ή θα βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια δική σας δραστηριότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ:
Με τον Ήλιο στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου θα κλείσετε νομικές εκκρεμότητες, θα προχωρήσετε τις σπουδές σας ή θα ξεκινήσετε μια εμπορική δραστηριότητα. Μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για αναψυχή ή για δουλειά. Η επιθυμία σας για γνώσεις και εμπειρίες είναι έντονη και ίσως αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΙ:
Με τον Ήλιο στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου θα αρχίσετε να διαχειρίζεστε πιο σωστά τα χρήματά σας για να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Έχουν μαζευτεί φορολογικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε για να ηρεμήσετε. Θα πάρετε ένα ποσό που σας οφείλουν, θα αξιοποιήσετε ένα ακίνητο ή θα κάνετε μια επένδυση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΙ:
Με τον Ήλιο στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου οι διαπροσωπικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Θα αντιμετωπίζετε τις διαφωνίες λογικά, χωρίς εξάρσεις και θα καταφέρετε να εξομαλύνετε προβληματικές καταστάσεις. Οι ερωτικές σχέσεις που αξίζουν θα περάσουν στο επόμενο επίπεδο και οι αδέσμευτοι θα κάνετε αξιόλογες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΕΣ:
Με τον Ήλιο στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου θα ασχοληθείτε με την απόδοσή σας στον εργασιακό χώρο και με θέματα υγείας. Θα είστε υπεύθυνοι, συνεπείς και θα πετύχετε τους στόχους σας στη δουλειά φτάνοντας στα όρια της υπερκόπωσης. Αρχίστε γυμναστική, περιορίστε τα ανθυγιεινά φαγητά και κόψτε τις βλαβερές συνήθειες για να είστε υγιείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:
Με τον Ήλιο στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου θα αναζητάτε την ασφάλεια κοντά στον σύντροφό σας, θα απολαμβάνετε την οικειότητα και την αγάπη που μοιράζεστε. Νέες ερωτικές σχέσεις περιμένουν τους αδέσμευτους, φλερτ και διασκέδαση με καλούς φίλους. Με τα παιδιά σας θα αρχίσετε ένα χόμπι, μια δημιουργική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ:
Με τον Ήλιο στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου θα ασχοληθείτε με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και με την επίλυση πρακτικών θεμάτων. Οι οικογενειακές ευθύνες αυξάνονται γιατί θα πρέπει να στηρίξετε έναν συγγενή ή ετοιμάζεστε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας και θα ανακαινίσετε τον χώρο σας ή θα μετακομίσετε κάπου πιο άνετα.

ΙΧΘΥΕΣ:
Με τον Ήλιο στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου θα λύσετε περιουσιακά ζητήματα με τα αδέλφια σας, θα κάνετε μια αγοραπωλησία ή θα κλείσετε καλές εμπορικές συμφωνίες. Νέα επαγγελματικά σχέδια θα δρομολογηθούν και ίσως χρειαστεί να μετακινείστε συχνά. Είναι καλό διάστημα για σπουδές, για δημόσιες σχέσεις, για ταξίδια και οικονομικές συναλλαγές.  

Πηγή: zwdiakos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Close Menu