Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ΕΒΔΟΜΑΔΑ 28/3/2022 – 3/4/2022!!

 



ΕΒΔΟΜΑΔΑ 28/3/2022 – 3/4/2022 

ΚΡΙΟΙ:
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει αλλαγές, αναθεωρήσεις και ευκαιρίες να βγείτε δυναμικά μπροστά διεκδικώντας ό,τι σας αξίζει. Η επιτυχία θα εξαρτηθεί από το αν δείξετε αποφασισμένοι να κυριαρχήσετε προχωρώντας με υπευθυνότητα και σύνεση. Γιατί αν δεν ελέγξετε τον παρορμητισμό και τη βιασύνη σας θα δυσκολέψετε την πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΙ:
Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα ανακαλύψετε κρυμμένες δυνάμεις και αντοχές που δεν ξέρατε ότι διαθέτετε. Θα βάλετε τέλος σε αδιέξοδες καταστάσεις και θα φύγετε μακριά από άτομα που σας έχουν κουράσει με τον συντηρητισμό και την αρνητική τους ενέργεια. Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, θα έχετε επιτυχία στη δουλειά και στα προσωπικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει ευκαιρίες να αναδείξετε τα ηγετικά σας προσόντα σε ομάδες που ασχολούνται με τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά. Θα προβάλετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας, θα γνωρίσετε ικανά άτομα που θα στηρίξουν τον αγώνα σας στον επαγγελματικό στίβο και κάποιες φιλικές σχέσεις ίσως εξελιχθούν σε ερωτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ:
Η Νέα Σελήνη στον Κριό σας οπλίζει με πείσμα και δύναμη για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις του επαγγέλματός σας. Όσοι δεν έχετε κάτι σταθερό μπορεί να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα ή θα έχετε πρόταση για δουλειά. Θα ξεπερνάτε όλες τις δυσκολίες με θάρρος και πείσμα, θα είστε ανταγωνιστικοί και υπερδραστήριοι.

ΛΕΟΝΤΕΣ:
Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα γιατί θα δώσετε τα πάντα με στόχο να αναβαθμίσετε τη ζωή σας. Παλιές νομικές υποθέσεις θα τακτοποιηθούν, θα ανοίξουν νέες προοπτικές σε επαγγελματικά θέματα και όσοι μπορείτε θα κανονίσετε να επισκεφτείτε μια ξένη χώρα για να δείτε τα αξιοθέατα αλλά και για σπουδές ή δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ:
Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα αλλάξετε την οικονομική πολιτική που είχατε το τελευταίο διάστημα και με πρωτότυπες, λίγο παράτολμες ιδέες θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα βάλετε σε τάξη δάνεια, παλιές οφειλές και φορολογικές εκκρεμότητες. Θα απαλλαγείτε από το άγχος και θα επικεντρωθείτε σε δημιουργικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΙ:
Η Νέα Σελήνη στον Κριό σας βοηθά να αναδείξετε πλευρές της προσωπικότητάς σας που είναι πιο ανθεκτικές και ενθουσιώδεις. Θα βάζετε μπροστά τις ανάγκες σας και μπορεί να έρθετε σε κόντρα με τον σύντροφό σας ή με κάποιον συνεργάτη γιατί θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση σας. Κάποιοι θα χωρίσετε για να ηρεμήσετε κι άλλοι θα ερωτευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ:
Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με αλλαγές που θα συμβούν στον εργασιακό χώρο και που τελικά θα είναι προς όφελός σας. Θα δουλεύετε με κέφι για να προλαβαίνετε τις υποχρεώσεις που αυξάνονται δίνοντας το καλό παράδειγμα στους συναδέλφους σας. Θα πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή θα αρχίσετε ένα άθλημα. 

ΤΟΞΟΤΕΣ:
Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα αισθανθείτε έτοιμοι να απολαύσετε χαρούμενες δραστηριότητες με τα παιδιά και με τον σύντροφό σας. Μια εγκυμοσύνη θα είναι δώρο για εσάς που είστε ερωτευμένοι και θέλετε να κάνετε οικογένεια. Όσοι είστε μόνοι θα βγαίνετε συχνά με τις παρέες σας, θα φλερτάρετε και θα προκύψουν αρκετές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:
Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει αναστάτωση στις οικογενειακές σχέσεις γιατί θα θέλετε να έχετε τον πρώτο λόγο σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Θα διαφωνήσετε για τις λεπτομέρειες μιας περιουσιακής υπόθεσης, για μια μετακόμιση ή ανακαίνιση. Η κατάσταση θα εξομαλυνθεί αν δείξετε κατανόηση και φερθείτε ήρεμα, χωρίς εγωισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ:
Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό ξεκινά μια ευχάριστη περίοδος, με νέες γνωριμίες, πολλές μετακινήσεις και θετικές εξελίξεις σε διάφορες υποθέσεις που σας απασχολούν. Δεν θα σταματάτε να κάνετε σχέδια, θα διεκδικείτε το δίκιο σας και θα εκφράζετε με πάθος τις απόψεις σας. Θα είστε ισχυρογνώμονες και θα φέρεστε επιθετικά αν δεν σας υπολογίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ:
Η Νέα Σελήνη στον Κριό δίνει την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να βάλετε σε τάξη οικονομικές εκκρεμότητες και να βρείτε τρόπους να κερδίζετε πιο πολλά χρήματα. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα για να γίνετε αυτόνομοι αλλά θα πρέπει να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας για να μην κάνετε επιπολαιότητες. 

Πηγή: zwdiakos.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Close Menu