Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11/4/2022 – 17/4/2022

 


ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11/4/2022 – 17/4/2022 


ΚΡΙΟΙ:
Αξίζει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας; Αποδίδουν οι συνεργασίες όπως περιμένατε ή πρέπει να γίνουν αλλαγές; Με την Πανσέληνο στον Ζυγό οι απαντήσεις θα είναι ξεκάθαρες και θα αποκαλυφθεί όχι μόνο τι μπορείτε αλλά και τι θέλετε να κάνετε. Μην είστε αναβλητικοί, ο χρόνος τρέχει.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου μπορείτε να ζητήσετε αύξηση, να βρείτε μια θέση εργασίας ή να δρομολογήσετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Θα είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και θα αργείτε να πάρετε αποφάσεις για να μην κάνετε λάθη.

Με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24 Μαΐου θα αισθάνεστε μπερδεμένοι, υποτονικοί και θα δυσκολεύεστε να κάνετε επιλογές. Θα διστάζετε να εκφραστείτε, θα κινείστε παρασκηνιακά όταν θέλετε να πετύχετε κάτι και αρκετές φορές θα μένετε αδρανείς.

ΤΑΥΡΟΙ:
Δουλεύετε πολύ παραμελώντας τον εαυτό σας; Αναλαμβάνετε συνεχώς πιο πολλές ευθύνες για να διευκολύνετε τους συναδέλφους σας; Με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα γίνει πιο έντονη η ανάγκη να φροντίσετε την υγεία σας, να ξεκουραστείτε και να πάψετε να έχετε τόσο βαρύ πρόγραμμα που σας εξαντλεί.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου θα νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Θα διεκδικήσετε αύξηση ή προνόμια στη δουλειά, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σχέσεις και σε συνεργασίες.

Με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24 Μαΐου θα θέλετε να παλέψετε για τα ιδανικά σας και η παρουσία σας σε κοινωνικές δράσεις θα είναι έντονη. Θα σμίξετε με παλιούς φίλους για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, θα είστε δοτικοί και συνεννοήσιμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα είναι αισθητή η ανάγκη να αφιερώνετε πιο πολύ χρόνο σε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Παλιοί έρωτες και προβληματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Θα βάλετε όρια γιατί βαρεθήκατε να υποχωρείτε ή να ανέχεστε τις κακές συμπεριφορές των αγαπημένων σας από φόβο ότι θα τους χάσετε.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου θα επιδιώκετε να μένετε συχνά μόνοι για να βάζετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να κάνετε τον απολογισμό σας. Δεν θα αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας και θα συζητάτε μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα.

Με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24 Μαΐου θα δίνετε μεγαλύτερη σημασία στον σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών βημάτων σας παρά στην εφαρμογή των πλάνων σας. Όσοι έχετε ήδη δουλέψει πάρα πολύ θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΙ:
Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια παράπονα και αντιπαραθέσεις που διαταράσσουν την οικογενειακή γαλήνη. Νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν, δεν σας στηρίζουν και θα νοσταλγείτε παλιές χαρούμενες μέρες. Ίσως τσακωθείτε για περιουσιακά θέματα ή δουλεύετε πολύ και δεν αφιερώνετε χρόνο στους αγαπημένους σας.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου θα έχετε συμμετοχή σε κοινωνικές ομαδικές δραστηριότητες και θα αγωνίζεστε για τα οράματά σας. Κοντά σας θα υπάρχουν φίλοι που σας εκτιμάνε, θα διασκεδάζετε μαζί και θα στηρίζουν τις προσπάθειές σας.

Με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24 Μαΐου θα σας αρέσει να φιλοσοφείτε, να ονειρεύεστε και να μοιράζεστε με άλλους τις ιδέες σας. Μια γνωριμία με άτομο από το εξωτερικό ίσως αποδειχτεί πολύ σημαντική ή θα θελήσετε να οργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι.

ΛΕΟΝΤΕΣ:
Έχετε φερθεί πολλές φορές συγκαταβατικά στα αδέλφια σας ή άλλους συγγενείς για να αποφύγετε τις κόντρες αλλά κάποιοι δεν το εκτιμάνε. Η Πανσέληνος στον Ζυγό είναι αποκαλυπτική ως προς τα λάθη που κάνατε και σας εμπνέει να διεκδικείτε το δίκιο σας και να λέτε αλήθειες χωρίς να σκέφτεστε τις επιπτώσεις.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου θα αντιμετωπίζετε με δυναμισμό και πείσμα τις επαγγελματικές προκλήσεις. Θα ξεπεράσετε εμπόδια, θα τελειώσετε εκκρεμότητες και η υπευθυνότητά σας θα αναγνωριστεί από συναδέλφους και ανώτερους.

Με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24 Μαΐου θα αγχώνεστε υπολογίζοντας τα τρέχοντα έξοδα αλλά και κάποιες παλιές οφειλές που πρέπει να τακτοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ:
Δουλεύετε σκληρά αλλά δεν ανταμείβεστε όπως σας αξίζει; Θέλετε να ζείτε πιο άνετα αλλά έχετε πολλές υποχρεώσεις; Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα δείξει τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βρείτε άξιους συνεργάτες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου θα έχετε θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και σε νομικά θέματα. Θα κάνετε συμφέρουσες συναλλαγές με άτομα από το εξωτερικό, θα παρακολουθήσετε σεμινάρια και αν σας το ζητήσουν θα μοιράζεστε τις γνώσεις σας.

Με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24 Μαΐου θα αντιμετωπίζετε με κατανόηση τα παράπονα του συντρόφου σας, θα έχετε ρομαντική διάθεση και κάποιοι θα ξανασμίξετε με μια παλιά αγάπη. Προσέξτε γιατί θα είστε καχύποπτοι και ίσως ερμηνεύετε λάθος κάποιες κινήσεις. 

ΖΥΓΟΙ:
Αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες και δεν διαμαρτύρεστε για να σας αποδέχονται; Είναι πιο εύκολο με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας να φροντίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να πάψετε να εξαρτάστε από τους άλλους. Αντί να γκρινιάζετε ενεργοποιηθείτε και αλλάξτε ό,τι δεν σας ικανοποιεί χωρίς να συνθηκολογείτε για να είστε αρεστοί.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου θα κάνετε αίτηση για δάνειο ή θα ρυθμίσετε οφειλές στην τράπεζα και στην εφορία. Είναι καλό διάστημα για να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία και να συζητήσετε για επενδύσεις.

Με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24 Μαΐου θα νιώθετε κουρασμένοι από τις απαιτήσεις της δουλειάς ή θα νομίζετε πως κάποιοι υπονομεύουν τη θέση σας. Γυμναστείτε και φροντίστε την υγεία σας για να έχετε δυνάμεις αλλά και ψυχική ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ:
Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει να τελειώνετε πρώτα τις εκκρεμότητες. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα αποδεχτείτε πως κάποιες σχέσεις δεν διορθώνονται και μόνο αν απομακρυνθείτε θα ηρεμήσετε. Παλέψτε για να αποκτήσετε όσα θέλετε, φροντίστε την υγεία σας και να θυμάστε πως κάθε τέλος σηματοδοτεί ένα ξεκίνημα.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου θα βελτιωθούν οι προσωπικές σχέσεις γιατί θα λύσετε παρεξηγήσεις, θα συζητάτε ουσιαστικά για το τι θέλετε και τι σας πειράζει. Ίσως αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε μια συνεργασία.

Με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24 Μαΐου θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή. Ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας, νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και σχέσεις που θα εξελιχθούν όμορφα και θα σας χαρίσουν πολλά χαμόγελα.

ΤΟΞΟΤΕΣ:
Οι πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις σας έχουν κουράσει, θεωρείτε χάσιμο χρόνου την παρέα με άτομα που δεν σας εκφράζουν και με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα γίνετε πιο επιλεκτικοί. Το κριτήριο θα είναι να νιώθετε καλά και όχι να τους αρέσετε. Θα τερματίσετε φιλικές σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου θα αναλάβετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα αντεπεξέλθετε με υπευθυνότητα ανεβάζοντας την απόδοσή σας. Νέες συμφωνίες και προτάσεις για δουλειά θα σας προβληματίσουν ευχάριστα.

Με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24 Μαΐου θα είστε αγχωμένοι με προβλήματα του σπιτιού και θα δημιουργούνται παρεξηγήσεις με τον συγκάτοικο ή με μέλη της οικογένειάς σας. Για να αποφύγετε τους καβγάδες αντί να θίγεστε με το παραμικρό, δείξτε κατανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:
Με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα ανησυχείτε για την επαγγελματική σας πορεία. Θα αυξηθούν τα καθήκοντά σας, θα έχετε παράπονα από τη συμπεριφορά συναδέλφων και κάποιοι θα θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας. Πιστέψτε στις ικανότητές σας και μην επιτρέπετε να εκμεταλλεύονται την διάθεσή σας για προσφορά.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου θα αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας για να δείτε τους φίλους σας και να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Θα γνωριστείτε καλύτερα με τον σύντροφό σας και θα είστε δίπλα στα παιδιά σας σε ό,τι χρειαστούν.

Με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24 Μαΐου θα έχετε εμπνευσμένες ιδέες αλλά σε πρακτικά θέματα θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Αν πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες και συμβόλαια διαβάστε προσεκτικά τους όρους για να μην πέσετε σε παγίδα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΙ:
Ανοίγονται πολλοί δρόμοι μπροστά σας και δεν ξέρετε ποιον να ακολουθήσετε; Αναρωτιέστε πού θα αποδώσετε καλύτερα; Με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα καταλάβετε τι σας εκφράζει περισσότερο και θα σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Ίσως αποφασίσετε να συνεχίσετε σπουδές που είχατε αφήσει μισοτελειωμένες.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου θα κανονίσετε τις λεπτομέρειες μιας αγοράς ή πώλησης ακινήτου, θα μετακομίσετε σε πιο άνετο σπίτι ή θα ανακαινίσετε τον χώρο σας. Είναι καλό διάστημα για να ξεκινήσετε επαγγελματική δραστηριότητα με έδρα το σπίτι.

Με τον Άρη στους Ιχθύς μέχρι τις 24 Μαΐου θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που δεν θα είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τα καλύψετε. Μια νέα θέση εργασίας ή οικονομική βοήθεια από ένα δικό σας άτομο θα αυξήσουν τα έσοδά σας και θα νιώσετε ανακούφιση.

ΙΧΘΥΕΣ:
Με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα έρθουν στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες, παλιές οφειλές ή χρέη που είχατε από κοινού με τον σύντροφό σας. Δεν φτάνει μόνο να τα ρυθμίσετε για να ησυχάσετε. Θα πρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα το εισόδημά σας και να αποφεύγετε τις σπατάλες. Θα έχετε κέρδη από επενδύσεις ή συνεργασίες.

Με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 29 Απριλίου οι επικοινωνίες θα είναι άμεσες και σαφείς. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι δημόσιες σχέσεις, οι σπουδές και οι υπογραφές συμβολαίων. Οι σχέσεις με αδέλφια, με άλλους συγγενείς και με γείτονες θα βελτιωθούν.

Με τον Άρη στο ζώδιό σας μέχρι τις 24 Μαΐου θα είστε παρορμητικοί και μπερδεμένοι. Θα θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας και ταυτόχρονα θα θέλετε να ξεκουραστείτε και να περνάτε καλά. Διδαχτείτε από παλιά λάθη και οργανώστε τις σκέψεις σας. 

Πηγή: zwdiakos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Close Menu