Γιώργος Τσιβελεϊδης- Άλλη μια δυνατή υποψηφιότα που θα πλαισιώσει τον συνδυασμό του Γιάννη Λιάση

 


Με τον Γιάννη Λιάση και τον συνδυασμό «Μαζί για τον τόπο μας- Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο  Γιώργος Τσιβελεϊδη, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Γιώργος Τσιβελεϊδης ορμώμενος εκ Μανιακίου και Πρόεδρος της Κοινότητας επί 9 συνεχόμενα έτη έδειξε ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει. Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκε χωρίς πολλά,  μεγάλα και  ωραία λόγια, αλλά με αλήθειες και πράξεις.

Ο νυν Κοινοτάρχης Μανιακίου και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, Γιώργος Τσιβελεϊδης, ανέφερε σε δήλωσή του:

«Τον Οκτώβριο του 2023   καλούμαστε όλοι να αποφασίσουμε ξανά για το μέλλον του Δήμου μας. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με ικανότητες αλλά και διάθεση για δουλειά.

Σαν  αγρότης και παράγωγος που συνειδητά έμεινε και δημιούργησε στον τόπο του, έχω μεγάλη ανησυχία  για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Πιστεύω ακράδαντα ότι η δική μας γενιά είναι αυτή που πρέπει να φροντίσει προκειμένου να δοθούν κίνητρα στους νέους να παραμείνουν στον τόπο μας και να προοδεύουν, πηγαίνοντας τον Δήμο Αμυνταίου μπροστά.

Συντάσσομαι λοιπόν με τον Γιάννη Λιάση, έναν άνθρωπο έντιμο και αξιόπιστο, στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον και είμαι σίγουρος πως θα είναι στο τιμόνι υπεύθυνα, όπως εκείνος γνωρίζει καλά, και την επόμενη μέρα.»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Close Menu