Μάρθα Κοσμίδου- Υποψήφια με τον Γιάννη Λιάση και την Δημοτική Παράταξη ''Μαζί για τον τόπο μας''

   



Μάρθα Κοσμίδου: "Δεσμεύομαι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις  για ένα Δήμο που θα προοδεύει, και θα σέβεται το δημοτικό χρήμα και τους Δημότες του."

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Αμυνταίου με τη Δημοτική Παράταξη «Μαζί για τον τόπο μας-Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» θα είναι η Μάρθα Κοσμίδου, η οποία σε δήλωση της ανέφερε:

 ''Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Λιάση για την τιμητική πρόσκληση να μετάσχω στον συνδυασμό του ''Μαζί για τον τόπο μας - Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία", στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Στην προσπάθεια αυτή από την οποία κρίνεται το μέλλον του τόπου μας, είμαι συνειδητά και υπεύθυνα δίπλα στον Γιάννη Λιάση, έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα για την εργατικότητα του, το ΗΘΟΣ και την εντιμότητά του.

 Θεωρώντας πως η συμμετοχή στα κοινά είναι υποχρέωση μας, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια  να συνεισφέρω τα μέγιστα για την ανάπτυξη του τόπου μας και δεσμεύομαι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις  για ένα Δήμο που θα προοδεύει, και θα σέβεται το δημοτικό χρήμα και τους Δημότες του. ''




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Close Menu